Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακού-Παναιτωλικού με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας

Αναβλήθηκε το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου Ολυμπιακού-Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη, με απόφαση της κυβέρνησης, παρά την αντίθετη θέση της διοργανώτριας ΕΠΟ που είχε αναβάλει μόνο τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα γίνουν την Τετάρτη αθλητικές δράσεις σε Αττική και συνολικά σε 4 Περιφέρειες, κάτι που σημαίνει πως δεν διεξάγεται το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, αλλά το Λαμία-Άρης θα γίνει κανονικά, καθώς η Φθιώτιδα δεν συγκαταλέγεται στις πληγείσες περιοχές.

Σύμφωνα με την απόφαση, θα ανασταλούν οι αθλητικές δραστηριότητες όλων των κατηγοριών και αθλημάτων σε Αττική, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Βοιωτία και Εύβοια.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται:

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Μετά την απόφαση φθάσαμε σε αναβολή στους τρεις επαναληπτικούς προημιτελικούς ελέω της κακοκαιρίας. Το Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός, το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός θα οριστούν εκ νέου από την ΕΠΟ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα