Αντάρτικο Πολάκη σε Τσίπρα- «Λοιπόν, για να τελειώνουμε»

Μεταμεσονύχτια απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καθώς με ανάρτησή του στο facebook σχολίασε το «άδειασμα» που του επεφύλαξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν στο πλαισιο συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό Κοντρα επέλεξε να πάρει αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον «αριστερό Κολοκοτρώνη» και τη Ν.Δ που την χαρακτήριζε «παράταξη δοσιλόγων».

Συγκεκριμένα ο Π. Πολάκης, μερικά λεπτά μετά από την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Α. Τσίπρα, έγραψε στο facebook, δείχνοντας να μην παίρνει τίποτα πίσω:
«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.

Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες, Μακρυγιαννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιωτηδες, 114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς! Τέλεια και παύλα ! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα