Αντιδρά η ΑΕΚ για το όριο των 25.000 θεατών στο ΟΑΚΑ

Την αντίδραση της ΑΕΚ για το όριο των 25.000 θεατών στα παιχνίδια της Super League προκάλεσε το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Άλλα γήπεδα θα είναι γεμάτα στο 80% της χωρητικότητάς τους, εκτός της ΑΕΚ…

Οι άνθρωποι της ομάδας, εξηγούν ότι αυτή η απόφαση «απλά θίγει και αποτελεί τεράστιο ντεζαβαντάζ αλλά και αρνητική διάκριση σε βάρος της ΑΕΚ σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Αναλυτικά όσα λένε:

«Πολύ απλά για να το καταλάβετε με το 80% προσέλευση επί της χωρητικότητας και ανώτατο όριο τις 25.000 κόσμο, οι αντίπαλοί μας θα έχουν γεμάτα γήπεδα και δυνατές έδρες και η ΑΕΚ… άδειο ΟΑΚΑ!

Η για να το δείτε με απλή στατιστική όλες οι ομάδες της Λίγας θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα