Αντώναρος: Ο Κασσελάκης ελευθερώθηκε από τα “βαρίδια” – Όσοι έφυγαν είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας

«Ο Τσίπρας έχει δύο δυνατότητες. Υπήρχαν πρώην πρωθυπουργοί που κάθονταν στα πρώτα έδρανα και άλλοι στα τελευταία, όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου»

«Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ξεκαθάρισμα της κατάστασης πρώτα απ’ όλα», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ προσωπικά λυπάμαι όταν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από το κόμμα, βέβαια από την άλλη πλευρά είναι μία λύτρωση», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που αποτελείται από 11 άτομα διαμορφώνονται δύο τάξεις, μία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και μία του Αλέξη Χαρίτση και της Έφης Αχτσιόγλου».

«Ίσως υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις, γιατί όταν σε μία μικρή ομάδα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της υπάρχουν δύο υποομάδες αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια δυσκολία». Τόνισε ωστόσο, πως «κάθε αποχώρηση είναι πλήγμα για το ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Αντώναρος εκτίμησε πως: «Η ομάδα αυτή απηχεί λίγο στους οπαδούς» και πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης «φυσικά και απελευθερώθηκε από τα βαρίδια. Αυτοί που ήταν να φύγουν έφυγαν, δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος».

«Συμφωνώ με τη φράση που είπε ο κ. Κασσελάκης για τους νοικοκυραίους» είπε, σημειώνοντας παράλληλα πώς γίνεται μια στροφή στην κοινωνία. «Τις πλειοψηφίες τις δίνουν οι άνθρωποι του μετρημένου λόγου που νοιάζονται για το αύριο και θέλουν να έχουν έναν προγραμματισμό στη ζωή τους», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη στάση του κ. Πολάκη που είναι προσωπικός του φίλος, τόνισε πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ύφος και ότι ο κ Πολάκης «κάνει πάρα πολλή δουλειά, είναι ένα σκληρός δουλευτής ο οποίος και στον μόχθο της ζωής με το επάγγελμα που κάνει είναι παρών».

«Αυτοί που έφυγαν χθες έχουν και είχαν ένα μόνιμο πρόβλημα, την πίκρα της ήττας, δεν μπορεί να αμφισβητείς την έκβαση της δημοκρατικής διαδικασίας», δήλωσε καθώς όπως είπε «δεν έδωσαν χρόνο στον κ Κασσελάκη να ξεδιπλώσει τις θέσεις του».

Σχετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσει ο κ. Τσίπρας ο κ. Αντώναρος σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας έχει δύο δυνατότητες. Υπήρχαν πρώην πρωθυπουργοί οι οποίοι κάθονταν στα πρώτα έδρανα και άλλοι στα τελευταία, όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου».

«Τα 37 δισ είναι μία μεγάλη συζήτηση, ήταν μία μνημονιακή δέσμευση. Αλλά αυτό αφορούσε το χθες, τώρα οι πολίτες αγωνιούν για το αύριο».

Τέλος, σχετικά με το αφορολόγητο είπε: «Ακούσαμε την πρόταση του Νίκου Παππά για το αφορολόγητο των 10.000 ευρώ. Έχουμε ένσταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Υπάρχει φοροδιαφυγή στη χώρα; Ναι. Έχουμε ψηφιοποίηση της δημόσιας μηχανής; Ναι. Τους κυνηγάμε όλους οριζόντια; Ναι. Αυτό δείχνει ότι δε λειτουργεί όλο αυτό. Την υποχρέωση δεν την έχει ο φορολογούμενος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, πρέπει το δημόσιο να αποδείξει ότι αυτός είναι φοροφυγάς.

«Πρέπει να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις και όχι να μειώσουμε τον αριθμό των ατομικών επιχειρήσεων όπως είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης. Μα γιατί να γίνει αυτό; Για να ενισχύσεις κάποιους μεγάλους; Για να γίνουν όλοι υπάλληλοι;» διερωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα