Απαγόρευση μεταγραφών στην Αλ Νασρ του Ρονάλντο από τη FIFA

Δεν πλήρωσε τη Λέστερ για τη μεταγραφή του Μούσα

Σε απαγόρευση μεταγραφών στην Αλ Νασρ προχώρησε η FIFA ύστερα από διαμάχη που είχαν οι Σαουδάραβες με την Λέστερ, σύμφωνα με την «Daily Mirror». Η αποτυχία του σαουδαραβικού συλλόγου να πληρώσει το υπόλοιπο της συμφωνίας με τους Άγγλους, για τον επιθετικό Αχμέντ Μούσα, φαίνεται πως θα της κοστίσει ακριβά, καθώς μπαίνει «φρένο» σε νέες μεταγραφές.

Το διοικητικό όργανο έχει πλέον απαγορεύσει στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει νέες μεταγραφές, ύστερα από αδυναμία του συλλόγου να αποπληρώσει όλο το ποσό της συμφωνίας στην Λέστερ για τον επιθετικό Αχμέντ Μούσα.

Ο Μούσα έπαιξε 60 παιχνίδια για την Αλ Νασρ και κέρδισε το πρωτάθλημα πριν αφεθεί ελεύθερος δύο χρόνια αργότερα. Η FIFA ισχυρίζεται ότι η Σαουδική πλευρά δεν έχει καταβάλει 460 χιλιάδες ευρώ συν τόκους στην Λέστερ για τον επιθετικό, αθετώντας την συμφωνία.

Η απόφαση κυκλοφόρησε αρχικά τον Οκτώβριο του 2021, με την Αλ Νασρ να έχει προειδοποιηθεί ότι θα τους επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών σε περίπτωση που δεν καταβάλει στη Λέστερ το οφειλόμενο ποσό.

Πλέον η FIFA προχώρησε σε απαγόρευση μεταγραφών στην Αλ Νασρ καθώς η αποπληρωμή της οφειλής καθυστέρησε και τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η απαγόρευση ισχύει τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις διεθνείς μεταγραφές, πράγμα που σημαίνει ότι επί του παρόντος δε μπορούν να μετακινηθούν παίκτες «ονόματα» από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα