Απαιτεί βοήθεια και ο Άρης από την κυβέρνηση όπως έκανε με τον ΠΑΟΚ

Οι βετεράνοι του Άρη απευθύνουν έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση και την καλούν να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει για την ομάδα, μετά την τιμωρία που της έχει επιβάλει η FIFA.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι επισημαίνουν ότι:

«Νιώθουμε έκπληξη και οργή με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με πιο σκεπτικό οι κανονισμοί της FIFA υπερβαίνουν τους νόμους του ελληνικού κράτους και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλείται να πληρώσει “φέσια” που δημιούργησαν και άφησαν οι προγενέστερες διοικήσεις.

Είναι αδιανόητο η τωρινή διοίκηση να καλείται να πληρώσει χρέη που δημιουργήθηκαν πριν από 10-12 χρόνια, όταν έχει κριθεί οριστικά βάσει της ελληνικής νομοθεσίας ότι η τωρινή ΠΑΕ δεν είναι συνέχεια της παλιάς.

Μας εκπλήσσει που μόνο ο ΑΡΗΣ καλείται να πληρώσει, ενώ πολλές ακόμη ΠΑΕ της Super League ακολούθησαν το δρόμο της εκκαθάρισης στο παρελθόν και σήμερα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Το γεγονός αυτό δεν μας δημιουργεί μόνο έκπληξη, αλλά και υποψίες μήπως κάτι άλλο συμβαίνει…

Ως βετεράνοι του ΑΡΗ, ενώνουμε τη φωνή μας με αυτήν του ΑΣ της ΠΑΕ και των οργανωμένων φιλάθλων μας, ζητώντας από την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα. Είναι υποχρέωση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, που το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στις συσκέψεις με την FIFA και την UEFA, να συμπεριλάβουν το ζήτημα του ΑΡΗ στο περίφημο μνημόνιο, που θα υπογραφεί το επόμενο διάστημα. Οφείλουν να το συμπεριλάβουν και να δώσουν λύση.

Και δεν θα το κάνουν χαριστικά για τον ΑΡΗ. Ο Σύλλογος μας τιμωρήθηκε σκληρά για τα δικά του λάθη στο παρελθόν. Έχουν την υποχρέωση να το κάνουν γιατί αυτό είναι το δίκαιο. Και όχι να κάνουν επιλεκτικές διακρίσεις και εξυπηρετήσεις.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, και όπως πάντα, είμαστε στο πλευρό του ΑΣ και της ΠΑΕ. Περιμένουμε από την ελληνική πολιτεία να δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της και επιβάλει το δίκαιο για τον ΑΡΗ μας».

Διαβάστε επίσης