Απειλούν τον 17χρονο γιο του Πίρλο οι φανατικοί της Γιουβέντους

Απειλές δέχεται ο Αντρέα Πίρλο μετά την κακή πορεία της Γιουβέντους. Οι φανατικοί της ομάδας του Τορίνο, αγνοώντας την προσφορά του Πίρλο στον σύλλογό τους, ξέφυγαν, καθώς από το μένος τους δεν γλίτωσε ούτε ο γιος του Αντρέα, ο 17χρονος Νικολό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νικολό Πίρλο, ανάρτησε κάποια μηνύματα που του στέλνουν διάφοροι και του εύχονται να πεθάνει εκείνος και ο πατέρας του. Συγκεκριμένα, ο Νικολό αναφέρει:

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελε κανένας να μου έπαιρνε αυτή την ελευθερία. Οι γονείς μου, μου έμαθαν να έχω ιδέες και να ακούω αυτές των άλλων. Πιστεύω, όμως, ότι σε όλα υπάρχει ένα όριο και αυτό έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω τέτοια μηνύματα. Παρακάτω σας δείχνω το πιο πρόσφατο, το οποίο ήρθε πριν λίγη ώρα. Τα στέλνουν όχι επειδή κάνω κάτι εγώ, αλλά επειδή είμαι ο γιος ενός προπονητή που πιθανότατα, όπως είναι λογικό να συμβαίνει, δεν αρέσει σε όλους. Αυτό είναι το «έγκλημά» μου και ο λόγος για τον οποίο καθημερινά μου εύχονται να πεθάνω. Σας ζητάω να μπείτε για λίγο στη θέση μου και να μου πείτε πώς θα αισθανόσασταν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα