Απίστευτος πιτσιρικάς δημοτικού: Είδε τον Μητσοτάκη και προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μικρός έκλεψε την… παράσταση!

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε με εκπαιδευτικούς αλλά και με μικρούς μαθητές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως συνομίλησε με τους μαθητές και με τους δασκάλους, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε και κάποιες τάξεις, κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ο ίδιος μπήκε στην Α΄Δημοτικού την ώρα που οι μαθητές παρακολουθούσαν το παραμύθι «Μικρό COVID-19», το οποίο εξηγούσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον συγκεκριμένο ιό.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με τους μαθητές χαρακτήρισε σαν «δύσκολη εξίσωση που κληθήκαμε να λύσουμε όλοι μαζί», την αντιμετώπιση του ιού ωστόσο τόνισε ότι «τα καταφέραμε καλά».

Ο μικρός είδε τον Μητσοτάκη και έκανε πως λιποθύμησε

Ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, ήταν ένας πιτσιρικάς. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο του σχολείου, μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως καλημέρισε τα παιδιά, ενώ η δασκάλα τους καλωσόρισε. Ρώτησε μάλιστα τους μαθητές «Ξέρετε ποιός είναι αυτός; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας!»

Όταν τους είπε ότι είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, ένας πιτσιρικάς έκανε πως λιποθύμησε.

Δείτε την επική αντίδρασή του:

Διαβάστε επίσης