Από τη μία το μεγαλείο της ΑΕΚ κι από την άλλη, σακουλάκια γεμάτα λεφτά

Ενώ η Βερόνα έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια, μία ανάρτηση της συντρόφου του Ίρις Ράις στο instagram θόλωσε το τοπίο, σχετικά με τις διαθέσεις του Κροάτη.

Η Ιρις Ράις πόσταρε μια φωτογραφία του Μάρκο με κουστούμι με το έμβλημα της ΑΕΚ, το μετάλλιο του πρωταθλήματος του 2018, το βραβείο του MVP της Super League στο ένα χέρι και τη βόμβα της Original 21 στο άλλο. Δίπλα του, μια κιθάρα με το έμβλημα της Ορίτζιναλ 21.

Από την άλλη μεριά της φωτογραφίας υπάρχουν σημαίες της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Ιταλίας, ενώ στα πόδια του σακουλάκια γεμάτα χρήμα. Το εννοεί η ίρις μ’ αυτή την αινιγματική φωτογραφία; Ότι ο Μάρκο μένει ή φεύγει; Ή, ότι βρίσκεται σε δίλλημα;

Το να θέλουν τον Λιβάγια ένα κάρο ομάδες, είναι θεμιτό, είναι τεράστια κάση ο Κροάτης. Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα “Larena.it” γράφει ότι η ιταλική ομάδα αναφέρει: «Ο τεχνικός διευθυντής της Ελλάς Βερόνα, Τόνι Ντ’ Αμίκο λαμβάνει κάποια σήματα από την Ελλάδα. Ο Κροάτης επιθετικός Μάρκο Λιβάγια ίσως γυρίσει στην Ιταλία για την Βερόνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα