Από τον Αρειανό στον Ολυμπιακάκια

Πόσο απασχολεί τους φιλάθλους τι ομάδα είναι ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΟ; Η αλήθεια είναι καθόλου, καθώς η συλλογική προτίμηση δεν λέει τίποτα, αλλά μόνο οι πράξεις. Ο Σωτήρης Αλημίσης ήταν ΑΕΚτζής, ο Κώστας Τριβέλλας και ο Σοφοκλής Πιλάβιος Παναθηναϊκοί, ο Βασίλης Γκαγκάτσης ΠΑΟΚτσής, ο Γιώργος Σαρρής Ολυμπιακός, ο Γιώργος Γκιρτζίκης Ξάνθη, ο Βαγγέλης Γραμμένος Αρειανός.

Ο Άρης ήταν όμως από τις ομάδες που είχε στο μάτι τον Γραμμένο. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…»

Ο νέος πρόεδρος Σταύρος Ψαρόπουλος είναι Ολυμπιακός. Και μάλιστα έσπευσε να το δηλώσει.

«Με τον κ. Μαρινάκη είχα ιδιαίτερη σχέση γιατί είμαι και Ολυμπιακάκιας! Και τον κ. Μελισσανίδη τον γνωρίζω. Τον κ. Σαββίδη τον έχω γνωρίσει, δύο φορές που τον είδα στη Θεσσαλονίκη. Τον κ. Αλαφούζο δεν τον έχω συναντήσει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ευεργέτες του ποδοσφαίρου, γιατί αν δεν υπήρχαν και εκείνοι δεν ξέρω τι ομάδες θα είχαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Ψαρόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα