Αποφεύγει το χειρουργείο ο Γιάννης Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης αποφεύγει το χειρουργείο. Η  συντηρητική αντιμετώπιση και η εξειδικευμένη ενδυνάμωση που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, έχει αποτέλεσμα.

Ο Μπουζούκης που έχει ταλαιπωρηθεί από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών, πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στο επεισοδιακό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στα μέσα Μαρτίου και έκτοτε παραμένει στα «πιτς», ενώ το ιατρικό δίλημμα που υπήρχε ήταν εάν θα πραγματοποιήσει επέμβαση αποκατάστασης με ειδικό πλέγμα, ή αν θα συνεχίσει συντηρητικά ολοκληρώνοντας το ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικών ασκήσεων που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο οργανισμός του Μπουζούκη ανταποκρίνεται στη συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος που του παρουσιάστηκε, κι έτσι θα αποφευχθεί η επιλογή της επέμβασης, ενώ ο στόχος της επιστροφής του εξακολουθεί να είναι η πλήρης ενσωμάτωσή του στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Διαβάστε επίσης