Αποκαλυπτήρια για το άγαλμα της Νταϊάνα στους κήπους του Κένσιγκτον (εικόνες)

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι δύο γιοι της έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος στη μνήμη της μητέρας τους

Μετά από σχεδόν 18 μήνες «παγωμένων» σχέσεων, τα δυο αδέρφια Ουίλιαμ και Χάρι επανενώθηκαν σήμερα – για δεύτερη φορά μετά την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου – στο παλάτι του Κένσιγκτον, για να τιμήσουν την μητέρα τους, που αν ζούσε σήμερα θα γινόταν 60 ετών.

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι δύο γιοι της έκαναν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος στη μνήμη της μητέρας τους σε κλειστό κύκλο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, στον κήπο Σάνκεν (Sunken) – το αγαπημένο σημείο της Νταϊάνα όσο ζούσε στο Κένσιγκτον.

apokalyptiria-gia-to-agalma-tis-ntaiana-stoys-kipoys-toy-kensigkton-eikones0
 Ουίλιαμ και Χάρι πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος

Ωστόσο, σύμφωνα με την DailyMail, αναμένεται να γίνει μία νέα εκδήλωση τον Σεπτέμβριο.

Στις πύλες του παλατιού ο κόσμος είχε αφήσει από τις προηγούμενες ήδη ημέρες φωτογραφίες και σημειώματα στη μνήμη της Νταϊάνα.

apokalyptiria-gia-to-agalma-tis-ntaiana-stoys-kipoys-toy-kensigkton-eikones2

apokalyptiria-gia-to-agalma-tis-ntaiana-stoys-kipoys-toy-kensigkton-eikones4

Το άγαλμα της Νταϊάνα τοποθετήθηκε σε έναν από τους κήπους του Κένσιγκτον, μπροστά από μία λίμνη, στον οποίο φυτεύτηκαν ειδικά για την περίσταση 4.000 από τα αγαπημένα φυτά και λουλούδια της μητέρας τους.

apokalyptiria-gia-to-agalma-tis-ntaiana-stoys-kipoys-toy-kensigkton-eikones6

apokalyptiria-gia-to-agalma-tis-ntaiana-stoys-kipoys-toy-kensigkton-eikones8

Ο γλύπτης που επιλέχθηκε για να φιλοτεχνήσει το άγαλμα είναι ο Ίαν Ρανκ-Μπρόαντλι, ο οποίος φιλοτέχνησε το ομοίωμα του προσώπου της Ελισάβετ Β’ στα κέρματα της Βρετανίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα