Αποκόλληση και πτώση τμήματος σοβά στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας

Πιθανόν να υπήρχαν τραυματισμοί ή και χειρότερα αν βρισκόταν κόσμος στο χώρο την ώρα του συμβάντος

Τμήμα του σοβά του ταβανιού, στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας, αποκολλήθηκε και έπεσε χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, πράγμα που δεν ήταν καθόλου απίθανο αν το περιστατικό συνέβαινε άλλη μέρα και άλλη ώρα σύμφωνα με karditsalive.net.

Το σημείο που σημειώθηκε η πτώση είναι στον πρώτο όροφο του κτιρίου, εκεί που βρίσκεται ένα είδος σαλονιού όπου μπορούν να αναμένουν διάδικοι και δικηγόροι πριν μπουν στις δικαστικές αίθουσες. Και για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό πρόκειται για το τμήμα εκείνο που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του κεντρικού μπαλκονιού του Δικαστικού Μεγάρου.

Το πότε ακριβώς σημειώθηκε η πτώση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πάντως τα στελέχη του Δικαστηρίου που πήγαν σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου το πρωί και άνοιξαν, αντίκρισαν τους πεσμένους σοβάδες και την ζημιά που είχε προκληθεί.

Όπως γίνεται κατανοητό, μιας και το ταβάνι έπεσε πάνω σε τραπέζια και καθίσματα, θα μπορούσαν να υπάρχουν τραυματισμοί  ή και χειρότερα, αν υπήρχε κόσμος στο χώρο την ώρα του συμβάντος.

Σημειώνουμε ότι και κατά το παρελθόν είχαν υπάρξει προβλήματα με την συγκεκριμένη κτηριακή υποδομή, γεγονός που λειτουργεί σωρευτικά και έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη παρεμβάσεων.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα