Άρχισε την πίεση ο ΠΑΟΚ την επομένη των εκλογών

Γιγαντώθηκε η δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την καθυστέρηση στα έργα του Καυτανζογλείου, που θα επιτρέψουν στον «δικέφαλο» να τρέξει το πλάνο του για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Φυσικά, οι διαρροές δεν έγιναν τυχαία την επομένη των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του επένδυσαν πολλά στην επικράτηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα όταν τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός εκλεκτός τους, ο Γιώργος Ορφανός. Επί της ουσίας, βέβαια, στην Τούμπα ήταν ξεκάθαρη η επιθυμία τους να χάσει τις εκλογές ο Νίκος Ταχιάος και έκαναν γι’ αυτό οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους.

Οπότε, την επομένη της εκλογικής μάχης αποφάσισαν να κλιμακώσουν την πίεσή τους προς κάθε πλευρά για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τον συμψηφισμό των χρημάτων που θα διαθέσουν για τα έργα στο Καυτανζόγλειο με το προβλεπόμενο μίσθωμα για τη χρήση του γηπέδου.

Με νέο δήμαρχο ένα μέλος του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης εκτιμά ότι μπορεί να αυξήσει την πίεση και προς την κυβέρνηση. Όχι τόσο στη σημερινή, όσο στην επόμενη.

Αν και ήδη στις διαρροές υπάρχουν καλυμμένα πυρά και κατά της νυν πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού, επειδή «ασχολείται με τον Βοτανικό και το γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και όχι με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ», όπως λένε διάφοροι επικοινωνιολόγοι στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης