Άρης, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ: Ποιος θα μείνει εκτός Ευρώπης; Κοιτάξτε την γραμμή του οφσάιντ και θα καταλάβετε

Ο Παναθηναϊκός και μαγκιά του, τον έφερε  βόλτα ον Ολυμπιακό. Και είναι δυο τρίτος στην βαθμολογία. Έβαλε από κάτω και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι και δυο ποντάκια από τον δεύτερο Άρη.

Υπάρχει άνθρωπος που να τσόνταρε τα λεφτά του, ότι θα μείνει έξω από την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός για να παίξει ο Άρης; Σαν αυγό θα τον καθαρίσουνε τον φουκαρά τον Άρη.

Που πας μακριά. Η αρχή έγινε από το ματς με τον Παναιτωλικό. Βάζει ένα γκολ ο Άρης, ο βοηθός Φώτιος Καμπερίδης σηκώνει την σημαία, ενώ είναι τρία μέτρα πίσω από την ευθεία γραμμή.

Κι αυτό, τώρα, τι είναι, δηλαδή. Πώς πας, κύριε και σηκώνεις το σημαιάκι, Μέτρησες με την κλωστή; Με το μάτι; Με το φρύδι;

Να σου θυμίσω, μάστορα, ότι κι ο επόπτης Δημόπουλος στο Περιστέρι, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ είχε σηκώσει τη σημαία, αλλά ευτυχώς, ο διαιτητής δεν σφύριξε. Αν σφύριζε; Δεν θα υπήρχε γκολ από τον Ατρόμητο κι η ΠΑΟΚάρα θα έπαιρνε 2-2.

Ο Βάτσιος αφήνει τη φάση να εξελιχθεί κι ο Άρης βάζει γκολ. Μάλιστα. Και την βλέπει στο VAR ο Μανούχος. Ο γνωστός Μανούχος, όχι κανένας άλλος. Και τι λέει; Οφσάιντ το γκολ.

Και λέει ο Βαρούχας ότι η γραμμή δεν είναι ευθεία. Στο κάτω μέρος της οθόνης απέχει από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και στο βάθος της εικόνας, εφάπτεται.

Πως γκένεν ατό, που είπε κι ο μέγας Ογκουνσότο. Είναι τυχαίο, που βάλανε λάθος την γραμμή και βγήκε ο οφσάιντ ο παίκτης του Άρη;

Άπαξ και δεις και την γραμμή στο ματς του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ, στο τέλος ενώνονται η γραμμή η μπλε με την κόκκινη. Τι παίζει εδώ, ρε;

Η «Α» και η iapopsi.gr το είχαν γράψει καθαρά. Ότι άπαξ και βάζει ανθρώπινο χέρι τις γραμμές, άντε γεια και καθαρή καρδιά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα