Ρότσα σε Σαββιδοτέχνες – Αλαφουζοτέχνες: «Πανηγυρίζετε που χάνουν το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός»;

Ο Ολυμπιακός έχασε καθαρά από τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο. Κανένα πέναλτι δεν έγινε, ούτε στον Χασάν, ούτε τα κολλημένα χέρια στο φάουλ του Βαλμπουενά. Τέλος. Αλλού είναι το θέμα.

Στον Παναθηναϊκός πανηγύρισαν σαν να πήραν το Champions League. Θα πεις, ντέρμπι αιωνίων, σωστό. Πολύ σωστό. Και βγαίνει ο Ρότσα σ’ αυτό το θέατρο της Κυριακής και λέει, μπάστα. Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει πρωταθλητισμό για να πανηγυρίσει. Είναι τόσους βαθμούς πίσω. Δεν πάει για πρωτάθλημα.

Έτσι είναι. Σοφή κουβέντα είπε ο Ρότσα. Σου λέει, όταν παίζαμε εμείς, τον κερδίζαμε τον Ολυμπιακό και σηκώναμε κούπες. Τόσο πολύ τον μίκρυναν τον Παναθηναϊκό.

Στον ΠΑΟΚ, για ποιον λόγο πανηγύριζαν; Μιλάμε, ότι οι Σαββιδοτέχνες βγάλανε πάγκο με σανό και το δίνανε στο τζαμπέ στους αναγνώστες. Δημοσίευσαν μία ανακοίνωση του ΠΑΟΚ λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ότι αήττητο πρωτάθλημα δεν θα πάρει ο Ολυμπιακός, μόνο εμείς και ο Παναθηναϊκός, σου λένε.

Που το πήρε ο Ολυμπιακός από τα Χριστούγεννα, δεν είναι θέμα, δηλαδή; Που το έχασε ο ΠΑΟΚ με κάτω τα χέρια, δεν είναι θέμα κι είναι θέμα αν το πάρει αήττητος ο Ολυμπιακός; Τα παπάρια μου, λέει ο κανονικός ΠΑΟΚτζής. Αφού δεν το παίρνω εγώ, δεν μ’ απασχολεί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα