Άρης: Παραιτήθηκε ο Παντελίδης, αποφασίσει ο Καρυπίδης

Η ήττα του Άρη στο Βόλο ΄έφερε εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Σάββας Παντελίδης μάζεψε τους παίκτες στ αποδυτήρια και τους ανακοίνωσε ότι θέτει την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης.

Την απόφασή του είχε ανακοινώσει πρώτα στην συνέντευξη Τύπου προς τους δημοσιογράφους, λέγοντας:«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, μας κέρδισε δίκαια γιατί είχε υψηλότερο κίνητρο από εμάς κι αυτό φαινόταν στη διάρκεια του αγώνα. Αν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο πιστεύοντας ότι με τη φανέλα θα κερδίσουμε, κάνεις λάθος. Και από τη στιγμή που το έλεγα όλη την εβδομάδα και δεν κατάφερα να το εμφυσήσω στους παίκτες μου κι επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη, θα ήθελα να σας πω ότι σε λίγο θα θέσω παραίτηση μου. Θεωρώ τον εαυτό μου αποκλειστικά υπεύθυνο. Δεν ενημέρωσα ακόμη την ομάδα, θα το πω μόλις βγω από την αίθουσα».

Ο Παντελίδης και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θ.Καρυπίδης είχαν χθες αργά το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να μεταφερθεί από τον πρώτο η διάθεσή του να αποχωρήσει εφόσον μία αλλαγή προπονητή κριθεί πως αυτό είναι που έχει ανάγκη  η ομάδα.

Ο Έλληνας κόουτς έδωσε την εντύπωση σε όλους χθες πως η απόφασή του δεν αλλάζει και μένει πλέον η οριστική απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη, η οποία και θα παρθεί σήμερα.

Την ίδια τακυπριακά ΜΜΕ να μιλούν από την Παρασκευή για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Έλληνα προπονητή!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του alphanews.live…

“Από το απόγευμα της Παρασκευής (30/08) ο Σωφρόνης Αυγουστή αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα. Ο Πέτρος Κονναφής βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του διάδοχου του Σωφρόνη για τον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της ιστοσελίδας μας ο Σάββας Παντελίδης του Άρη Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα για να διαδεχθεί τον Κύπριο τεχνικό στην ομάδα της Λεμεσού. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε ο Κονναφής είχε ήδη μια πρώτη επικοινωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Πρόκειται για 54χρόνο Ελλαδίτη τεχνικό ο οποίος στη θητεία του πέρασε από τον πάγκο 14 ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ ποτέ δεν έχει εργαστεί στο εξωτερικό, έτσι, ο Απόλλωνας αν ολοκληρωθεί η πρόσληψη του θα αποτελέσει το πρώτο εγχείρημα του Παντελίδη εκτός Ελλάδος.

Φυσικά, η περίπτωση του 54χρόνου μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Θεσσαλονίκης”.

Διαβάστε επίσης