Αριστόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου»

Τον διαιτητή, Κώστα Τσοπλάκο που του έσωσε τη ζωή ευχαρίστησε ο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αριστόπουλος. O παίκτης του Αστέρα Καμαρούλιας περιέγραψε ό,τι θυμάται από το περιστατικό που έγινε στο παιχνίδι του Αστέρα με την ΑΕ Μεσολογγίου, ευχαρίστησε και τη νοσηλεύτρια που έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει και δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει το άθλημα που αγαπά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Αριστόπουλος, στην πτώση του στον αγωνιστικό χώρο, πήγε να πάρει ανάσα για να σηκωθεί αλλά ένα κομμάτι καουτσούκ που ήταν εκεί το ρούφηξε κατά λάθος και κόλλησε στον λαιμό του.

«Έπεσα μπρούμητα και όπως πήγα να πάρω λίγο την ανάσα μου, με το ρούφηγμα να πάρω την ανάσα, τράβηξε και καουτσούκ το στόμα μου και κόλλησε μετά στο λαιμό μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Πήδηξα με τον αντίπαλο για κεφαλιά, το παιδί με βρήκε κατά λάθος, έπεσα κάτω στο έδαφος, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τί έχει γίνει. Είδα στο video ότι ήρθε πρώτος ο διαιτητής και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχα καταπιεί και καουτσούκ. Το τι ακριβώς μου έκανε ο διαιτητής στο στόμα μου δεν το κατάλαβα. Αφού συνήλθα κατάλαβα τι είχε γίνει. Είχα άγιο, ο διαιτητής είναι ο σωτήρας μου. Ευχαριστώ και τη νοσηλεύτρια. Μόλις συνήλθα, είδα γύρω μου συμπαίκτες και αντιπάλους και κατάλαβα τι είχε γίνει. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Και σήμερα έχω προπόνηση και θα πάω στην ομάδα κανονικά. Δεν πάω με φόβο, όπως πριν. Είναι το άθλημα που αγαπώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα