Ασκληπιείο Βούλας: Γιατρός πραγματοποίησε «μαϊμού» εμβολιασμό σε πέντε αρνητές και εξαφανίστηκε

Αντί να τους εμβολιάσει πετούσε στα σκουπίδια τις δόσεις και τις σύριγγες

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές έναν γιατρό και πέντε, πιθανότατα αρνητές εμβολίου, αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα, στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκριμένος γιατρός συνόδευε το «κουιντέτο των αρνητών» στο νοσοκομείο, μπήκε στον ειδικό χώρο εμβολιασμού και ζήτησε από τη νοσοκόμα που είχε βάρδια να φύγει για να τους κάνει ο ίδιος το εμβόλιο.

Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας, αντί να τους εμβολιάσει, τις δόσεις και τις σύριγγες τις πέταγε στα σκουπίδια. Η νοσοκόμα όταν διαπίστωσε ότι δεν εμβολίαζε αλλά είχε πετάξει τα υλικά στα σκουπίδια, ζήτησε εξηγήσεις και τότε εκείνος πήρε τους «εμβολιασμένους» και έγινε καπνός!

Παρά τις αναζητήσεις, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ο γιατρός δεν κατάφερε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης καθώς αυτό που εκτιμάται είναι ο γιατρός να ενήργησε με αυτό τον τρόπο για να εξυπηρετήσει αρνητές που ήθελαν χωρίς να κάνουν το εμβόλιο να πάρουν τη βεβαίωση εμβολιασμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα