Άστατος και σήμερα ο καιρός: Συνεχίζονται οι ισχυρές καταιγίδες

Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν. Νέο κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη σύμφωνα με το meteo

Άστατος παραμένει για ακόμα μία μέρα ο καιρός καθώς θα συνεχιστούν τα έντονα, κατά τόπους, φαινόμενα και το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το meteo.gr επισημαίνει στην αναφορά του για τον καιρό ότι από αργά το βράδυ της Τρίτης η Δυτική Ελλάδα πλήττεται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Είναι ενδεικτικό ότι στα Αρφαρά Μεσσηνίας σε διάστημα τριών ωρών έπεσαν 104 χιλιοστά βροχής. Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι 8 μεγαλύτερες καταγραφές βροχόπτωσης μέχρι τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης:

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας την Πέμπτη

Το meteo.gr τονίζει για τον καιρό της Τετάρτης ότι τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν, μέχρι το βράδυ, στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και, κυρίως, στην Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr για τον καιρό κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 21/11 νέο κύμα έντονων βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων θα προσεγγίσει τη χώρα μας από τα Νοτιοδυτικά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», μέχρι τις 10:00 το πρωί έχουν καταγραφεί 3.500 κεραυνοί εντός της Ελληνικής επικράτειας.

 

Διαβάστε επίσης