Αστυνομία Μπριζ: «Φταίνε αυτοί που χωρίς εισιτήρια προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο»

«Η πίεση στη Νότια είσοδο ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα επικίνδυνη για όλους»

Έκπληκτη από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Μπριζ, τονίζοντας πως θα υπάρξει απάντηση μόλις λάβουν την επίσημη καταγγελία στα χέρια τους

Χαρακτηριστικά η Αστυνομία της πόλης του Βελγίου τόνισε:

«Το γεγονός ότι οι Έλληνες υποβάλλουν καταγγελία μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Δεν εμποδίσαμε αυθαίρετα τους οπαδούς με εισιτήριο να μπουν στο γήπεδο. Για το ότι ορισμένοι άνθρωποι με εισιτήρια, δυστυχώς έπρεπε να απομακρυνθούν την τελευταία στιγμή, φταίνε εξ ολοκλήρου αυτοί που δεν είχαν εισιτήρια, κι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μπουν στο γήπεδο, πριν καν ανοίξουν οι πόρτες.

Αν οι Έλληνες, με όλα τα σκουπίδια και τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους στην αγορά, τώρα ισχυρίζονται ότι απλώς έκαναν ένα καλό πικνίκ, αυτό σίγουρα προκαλεί! Αυτές οι απόπειρες ήταν και ο λόγος που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε το ψεκαστικό. Χρησιμοποιήσαμε μόνο την απαραίτητη ένταση, πλήρως στρατηγικά και τεκμηριωμένα.

Κάποια στιγμή η πίεση στη Νότια είσοδο ήταν τόσο μεγάλη, πολύς κόσμος πίεζε, κάτι που έκανε την κατάσταση με τον στενό διάδρομο εκεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους αστυνομικούς, τους συνοδούς και όλους τους οπαδούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα