«Ψηφίζει» Αβραμόπουλο η κοινωνία

Εξαιρετικά δημοφιλής πολιτικός είναι για τους Έλληνες πολίτες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεχωρίζει στα μάτια του κοινού και βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους πιο πετυχημένους πολιτικούς της χώρας αφού η παρουσία του εδώ και χρόνια στα κοινά του τόπου αλλά και η προσφορά του στη πατρίδα είναι πλούσια.

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB όπου ανέδειξε στην πρώτη θέση μεταξύ των πολιτικών της ΝΔ, τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για εκείνον. Να θυμίσουμε ότι και σε παλαιότερη έρευνα της ίδιας εταιρείας (πιο συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση των τάσεων του Δεκεμβρίου 2012) ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε καταλάβει την δεύτερη θέση.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών διακρίνεται ιδιαίτερα για τις μεγάλες ηγετικές του ικανότητες. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση η εξαγορά της ΔΕΣΦΑ καθώς και η συμμετοχή της χώρας μας στο αγωγό ΤΑΡ. Συνάμα αποτέλεσε (και) τον εξισορροπητικό παράγοντα για την κυβέρνηση, σε μια περίοδο όπου η δυσφορία της Ουάσιγκτον για τις επιλογές του Μαξίμου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

 

Διαβάστε επίσης