«Χλωμό» να γίνει το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα

Κανονικά, το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης έπρεπε ήδη να έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Όμως για κάποιοι λόγο στην Super League περιμένουν να γίνουν και νέα τεστ την Πέμπτη και την Παρασκευή για να το αναβάλουν την τελευταία στιγμή.

Τα πράγματα είναι απλά.

Χθες, υποβλήθηκαν σε νέα τεστ οι επτά (7) ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν τρεις (3) αρνητικοί -από τους επτά- οι οποίοι ξεκινάνε προπόνηση άμεσα μόνοι τους.

Οι άλλοι τέσσερις (4) παραμένουν θετικοί, οπότε θα μείνουν σε καραντίνα για άλλη μια βδομάδα, μέχρι δηλαδή και την επόμενη Τρίτη.

Επίσης προέκυψε ακόμη ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θετικός σε έλεγχο, δηλαδή συνολικά υπάρχουν πέντε (5) κρούσματα θετικά στους ποδοσφαιριστές.

Τα κρίσιμα τεστ είναι της Πέμπτης, όσων δεν νόσησαν και προπονούνται κανονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, εδώ και μέρες.

Aν σε αυτά δεν υπάρξουν κρούσματα (τρία ή και περισσότερα) ο αγώνας θεωρητικά μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο είναι ένα ζήτημα αν με τόσους παίκτες εκτός ο Άρης θα θέλει να γίνει ή θα ζητήσει (που είναι και το πιθανότερο) αναβολή της αναμέτρησης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα