Χοντρό παρασκήνιο με Ρόκα και Αντονίτο στον Παναθηναϊκό

Δεν είναι απλή η ιστορία με τον Αντονίτο στον Παναθηναϊκό και ούτε ο παίκτης βγήκε τυχαία και είπε όσα είπε για τον Λάζλο Μπόλονι…

Ο Αντονίτο είναι παιδί του Τσάβι Ρόκα, του προηγούμενου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός  εισηγήθηκε θερμά και μάλιστα επέμενε για την απόκτηση του Αντονίτο, προκειμένου να δοθούν λύσεις στον Ντάνι Πογιάτος, όπως έλεγε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με  πληροφορίες  ο Ρόκα δεν… δεχόταν κουβέντα για την ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής και όχι μόνο αυτό, αλλά επέμενε να του γίνει και διετές συμβόλαιο, όπως κι έγινε καθώς ο παίκτης υπέγραψε χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν τα εργομετρικά στον Αντονίτο είδαν πως είναι σε κακή κατάσταση και πως ούτε…προπόνηση δεν μπορούσε να κάνει γιατί κινδύνευε η ζωή του. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρόκα γνώριζε ή και να μην γνώριζε έμαθε ότι ο Αντονίτο είχε φυματίωση όταν έγιναν οι πρώτες εξετάσεις στον ποδοσφαιριστή…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΄όλο αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός λόγω του ιατρικού απόρρητου δεν έλεγε τον πραγματικό λόγο της αποχ΄ής του Αντονίτο από τις προπονήσεις, αλλά διέρρεε ότι είχε πνευμνονία.

Μέχρι που έφυγε, όπως έφυγε και τα έβαλε με τον Μπόλονι επειδή δεν τον κράτησε….

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα