Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό αν υπάρξει πέμπτος τελικός

Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους ερυθρόλευκους

Τα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, λίγο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (04/06), δεν έμειναν ατιμώρητα.

O αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε στους «ερυθρόλευκους» τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα κληθούν να εκτίσουν στο Game 5 των φετινών τελικών της Basket League, εφόσον φυσικά υπάρξει τέτοιο.

Για την εφαρμογή της ποινής απαιτείται να περάσουν τρεις ημέρες και επειδή ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει χρονικά το τρίτο παιχνίδι της σειράς, την προσεχή Κυριακή (11/06), θα εκτίσει την ποινή του αργότερα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα