Χωρίς μάσκες οι θεατές σε «Καραϊσκάκης» και Τούμπα, αναμένεται έκρηξη των κρουσμάτων, στα βράχια το μέτρο Πλεύρη

Η «Α» και η iapopsi.gr το’ γραψαν καθαρά. Αυτό που ανακοίνωσε για τις μάσκες ο Υπουργός Θάνος Πλεύρης δεν μπορεί να περπατήσει. Τι έγινε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη;

Μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν αυτοί που φορούσαν μάσκα. Του έδειχνε η τηλεόραση, δηλαδή. Όλοι ξεμάσκωτοι ήταν και φώναζαν. Κι τώρα, τι θα κάνει, δηλαδή, η πολιτεία; Θα τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ; Στα υψη αναμένονται τα κρούσματα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έβγαλε και ανακοίνωση, μάλιστα. Ελάτε σου λέει να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με την μάσκα σας είναι υποχρεωτική. Μετά από τόσον καιρό κι αφού έφτασε στα κόκκινα η Θεσσαλονίκη, ο Ιβάν έβγαλε ανακοίνωση.

Και με το πανό, τι έγινε, που το κρεμάγαμε οι αντιδραστικοί φανατικοί του ΠΑΟΚ ότι το γήπεδο είναι δικαίωμα για όλους; Γιατί το ξεκρεμάσανε; Εγώ θα σου πω το γιατί;

Διότι θα τους έπαιρναν στο κυνήγι οι εμβολιασμένοι. Σου λέει ο άλλος, που εμβολιάστηκε, γιατί πας να μου στερήσεις το γήπεδο, ρε. Άπαξ και μπουκάρανε μέσα οι ανεμβολίαστοι, όπως έγινε στο ματς με τον Απόλλωνα, κινδυνεύω κι εγώ, αλλά και να κλείσει η Τούμπα.

Για να επανέλθουμε στον Πλεύρη. Μόνο μείωση στο 10% της πληρότητας μπορεί να σώσει την κατάσταση, Αλλιώς, κλάφτα Χαράλαμπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα