Ο Μουρίνιο «την έπεσε» στον Παπαπέτρου!

Στον Τάσο Παπαπέτρου «την έπεσε» ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με την Μπόντο Γκλιμτ 2-2 στο «Ολίμπικο»!

Η Ρόμα που είχε χάσει 6-1 στο πρώτο ματς στη Νορβηγία, προσπάθησε, αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Conference League κι ο Μουρίνιο του την είπε κανονικά. Για δύο πέναλτι σε χέρια που δεν καταλογίστηκαν από τον Έλληνα ρέφερι, διαμαρτυρήθηκε ο Πορτογάλος

Ο Μουρίνιο δήλωσε: Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρατήθηκε: «Δεν κάναμε τέλειο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, ακόμα και στη φάση της ανάπτυξης είχαμε μεγάλες δυσκολίες.

Ωστόσο, υπήρξαν δύο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν. Αυτός ο διαιτητής (σ.σ. Παπαπέτρου) θα γυρίσει ήρεμος στην Ελλάδα, στο σπίτι του, αλλά αυτό που μένει είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαιτητές που αρχίζουν τη διεθνή τους καριέρα από το Conference League.

Η διαιτησία ήταν απολύτως καθοριστική. Δεν είπα λέξη στο ματς της Νορβηγίας διότι το αποτέλεσμα δεν εξαρτήθηκε από τους διαιτητές, σήμερα, όμως, ζητώ συγγνώμη, αλλά πρέπει να το πω. Ήταν δύο πεντακάθαρα πέναλτι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα