Δ. Τσιόδρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τοξικότητα, όχι με πρόγραμμα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά παραιτήσεις με το παραμικρό, όταν επί των ημερών του κανένας δεν ανέλαβε πολιτική ευθύνη ούτε καν στο Μάτι»

Για το μήνυμα του 15ου Συνεδρίου της ΝΔ, τις ευρωεκλογές αλλά και το ζήτημα της ασφάλειας, μίλησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία με χυδαία επίθεση στη σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όχι με πρόγραμμα. Αυτή είναι η προεκλογική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, η τοξικότητα», τόνισε ο κ. Δ. Τσιόδρας, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά παραιτήσεις με το παραμικρό, για ό,τιδήποτε συμβαίνει οπουδήποτε στη χώρα, όταν επί των ημερών του δεν παραιτήθηκε ποτέ κανένας και κανένας δεν ανέλαβε πολιτική ευθύνη ούτε καν στο Μάτι».

Ερωτηθείς για τον χαρακτήρα των ευρωεκλογών ανέφερε ότι έχουν διττό χαρακτήρα: «προφανώς ψηφίζουμε για το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν, όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων αλλά και σε επίπεδο πολιτικών και σε επίπεδο κόμματος καθώς από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην Ευρώπη επηρεάζονται μια σειρά ζητήματα που μας αφορούν όπως η Κοινή Αγροτική Πολιτική και η οικονομική πολιτική. Μεγάλο μέρος του δημόσιου διαλόγου αφορά και την εσωτερική επικαιρότητα καθώς στις ευρωεκλογές βγαίνουν πολιτικά συμπεράσματα και στέλνονται πολιτικά μηνύματα –δεν το παραγνωρίζω- παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους», σημείωσε.

Ο Δ. Τσιόδρας επισήμανε ότι στο διάλογο πρέπει να τεθεί ο πραγματικός χαρακτήρας των ευρωεκλογών: «η χώρα έχει μπει από το 2019 σε μια πορεία πολιτικής σταθερότητας. Έχει προχωρήσει στα ζητήματα της οικονομίας, έχει προχωρήσει στα ζητήματα της ανάπτυξης, έχει προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές. Αυτή η πορεία θα πρέπει να συνεχιστεί», υπογράμμισε και τόνισε ότι η μάχη των ευρωεκλογών αφορά συνολικά τη Νέα Δημοκρατία.

«Προφανώς ο αρχηγός του κόμματος και πρωθυπουργός είναι αυτός ο οποίος δίνει τον τόνο, από εκεί και πέρα είναι μια μάχη που αφορά όλη τη Νέα Δημοκρατία, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Και αυτό ήταν και το μήνυμα του συνεδρίου που τελείωσε χθες», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα