Δάρας: «Θα πληρώσω εγώ τα χρέη του Πανιώνιου»

Την εξόφληση των χρεών του Πανιώνιου υποσχέθηκε ότι θ’ αναλάβει ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δάρας, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τον κόσμο για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο σύλλογος.

Αναλυτικά ο πρώην πρόεδρος του Πανιώνιου ανέφερε:

«Δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις τους πρώην συνέταιρού μου κατά το πρόσωπό μου σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιώνιου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος, τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιώνιου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο την μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγγνώμη στον κόσμο του Πανιώνιου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα