Δεν τα «βρήκαν» Μελισσανίδης και Ζαγοράκης, συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές

Και δεύτερο τετ- α – τετ είχαν ο Μελισσανίδης με τον Ζαγοράκη, για τις εκλογές της ΕΠΟ, μετά ο πρώτο που κατέληξε σε αποτυχία. Όπως γράφει η «LiveSport» ο «Τίγρης» ανέπτυξε τις θέσεις της ΑΕΚ για τις εκλογές, που αναμένεται να γίνουν στις 27 Μαρτίου. Επισημαίνει η εφημερίδα, ότι δεν είναι δεδομένο ότι ο Ζαγοράκης θα κατέβει στις εκλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας θα συναντηθεί με τους «Big-4» για ν’ ακούσει τι έχουν να του πουν και στην συνέχεια θα επιδιώξει συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τις μεταφέρει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «Big-4» θα θέσουν τα δικά τους «θέλω» στον Ζαγοράκη, που είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους. Η «πιάτσα», ας πούμε, λέει ότι ο Μελισσσανίδης θέλει τον Λυσσάνδρου CEO της νέας ΕΠΟ. Αδύνατον να το δεχτούν οι άλλοι. Ο καθένας φέρεται να προτείνει και τον «δικό» του.

Προς το παρόν, φαίνεται να αιωρείται αδιέξοδο η πιθανότητα να συμφωνήσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που σημαίνει ότι η υποψηφιότητα Ζαγοράκη αρχίζει και… τρέμει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα