«Διαφορετικός Ατρόμητος στα play off»

Διαφορετικός -προς το καλύτερο- θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος στα play off, λόγω της δουλειάς που έγινε όλο αυτόν τον καιρό που η ομάδα δεν είχε υποχρεώσεις, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των Περιστεριωτών Γιώργο Παράσχο. Επιπλέον ο έμπειρος τεχνικό τόνισε ότι αν οι παίκτες του κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης, τότε θα είναι ικανοί για όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

Για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει από την ομάδα: «Τα συμπεράσματα δεν μπορώ να σας πω αν είναι ή όχι θετικά. Το καλό είναι ότι τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πλήρως σε αυτά που τους έχουν ζητηθεί. Πιστεύω πως γενικότερα στα παιχνίδια των πλέι οφ θα δούμε έναν διαφορετικό Ατρόμητο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση των παιδιών και αφομοιώσαμε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Αυτό που μας ενδιαφέρει ήταν να αλλάξουμε την κακή ψυχολογία των παιδιών που δεν πίστευαν στους εαυτούς τους και αυτό είναι λάθος. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες και πάνω σε αυτό δουλέψαμε αυτό το διάστημα προκειμένου να βγάλουμε από τα παιδιά την εμπιστοσύνη προς τους εαυτούς τους».

Για τις προσδοκίες της ομάδας: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αν πάρουμε τη νίκη τότε είμαστε ικανοί για όλα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στοίχησε πολύ στον ΠΑΟΚ το κύπελλο γιατί το πίστευαν πολύ. Ξέρουν ότι εάν δεν κερδίσουν τότε θα μπουν σε περιπέτειες και θα παρουσιαστούν πολύ δυνατοί αλλά θα έχουν το άγχος για να κερδίσουν».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ο κάθε προπονητής θέλει να του συμπαραστέκεται ο κόσμος και στα υπόλοιπα παιχνίδια να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο γιατί πλέον ο Ατρόμητος έχει ξεφύγει από τη μετριότητα και του αξίζει περισσότερη συμπαράσταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα