Διαιτησία: Έχει τα «μπαλάκια» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φύγει από την συμμαχία με τον Μελισσανίδη;

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε κουρνιαχτό με τον Τρεϊμάνις στο «Καραϊσκάκης». Χοντρό μπινελίκι στον Λετονό και τον Πορτογάλο τον VARista Πινέιρο.

Κι αναρωτήθηκε η «Α» και η iapopsi.gr, αυτούς ποιους τους έφερε, ρε; Ο Κλάτενμπεργκ ή ο Μπένετ; Τσιμουδιά για τον Μπένετ οι Σαββιδοτέχνες. Λες αι δεν υπήρχε.

Κι έρχεται το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης. Κι αναρωτιέται και πάλι η «Α» με την iapopsi.gr , αυτό το παλικάρι ο Νταμπάνοβιτς από την μεγάλη ποδοσφαιρομάνα της Ευρώπης, το Μαυροβούνιο, τίνος είναι; Του Κλάτενμπεργκ ή του Μπένετ;

Και τα κάνει μαντάρα ο Νταμπάνοβιτς. Δίνει γκολ και το ακυρώνει γιατί τον κάλεσε ο Ισραηλινός VARistas Άντλερ.

Και γίνεται της κακομοίρας στο OPEN TV. Ντροπή της ΚΕΔ και πρέπει να παρέμβει η ΕΠΟ, σου λένε. Ούτε Μπένετ, ούτε Μπαλτάκος, είπανε. Τσιμουδιά. Μονο ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Ένα κι ένα κάνουν δυο Έχουν τα μπαλάκια στον ΠΑΟΚ να φύγουν από την συμμαχία με τον Μελισσανίδη για τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο; Οι δυο τους συμφώνησαν για τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ κι ένας τρίτος, ο Μπέος. Κανένας άλλος.

Έτσι είναι. Το πολύ κλώσιμο και από αυγό τίποτα είναι ο ΠΑΟΚ. Τι ωφελεί, ρε, να το λένε οι Σαββιδοτέχνες, που παίρνουν γραμμή από την ΠΑΕ και δεν το λέει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ; Κωλύεται πουθενά ο Μάκης να πει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη στον Μπένετ;

Έχει και ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ την άλλη αγωνιστική. Θα τα ξαναπούμε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα