Διαψεύδει ότι «έστησε» την πλημμυροπαθη θεία του για την επίσκεψη Κασσελάκη ο Μεϊκόπουλος

Ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μετά το σάλο, μιλώντας στο in παραδέχεται ότι όντως είναι θεία του, αλλά δεν το έστησαν

Σάλο προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναφορές περί «στημένης» επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη σε σπίτι πλημμυροπαθή στον Βόλο που, όπως αποδείχθηκε, είναι θεία του βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Ο κ. Μεϊκόπουλος διακρίνεται σε βίντεο να συνοδεύει τον Στέφανο Κασσελάκη στο συγκεκριμένο σπίτι που ανήκει στη μητέρα της θείας του. Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε τα παπούτσια του για να εισέλθει, κίνηση που σχολιάστηκε εντόνως  στα social media.

Χρήστες του X (πρώην Twitter) στηλίτευσαν την επίσκεψη στο πατρικό της θείας του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, όπως και την αφαίρεση των παπουτσιών από τον Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας λόγο για «σόου» και «σκηνοθετημένες συνομιλίες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μεϊκόπουλος στο in: Η επίσκεψη δεν ήταν σκηνοθετημένη

Το in επικοινώνησε με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Μεϊκόπουλο, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η επίσκεψη ήταν σκηνοθετημένη. «Η περιοδεία που κάναμε στον Βόλο ξεκίνησε από δύο σημεία. Ένα εξ’ αυτών ήταν και η οδός Καραμπατζάκη. Σε μια κάθετη σε αυτήν οδό, τη Θείρων, βρίσκεται το πατρικό της θείας μου. Η θεία μου μαζί με την αδερφή της, κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στο σπίτι και να δει τις ζημιές. Σε καμία περίπτωση η επίσκεψη δεν ήταν σκηνοθετημένη», τονίζει ο κ. Μεϊκόπουλος και προσθέτει πως «στην ίδια περιοχή υπήρχαν άλλα 20-30 σπίτια με ζημιές. Ο πρόεδρος επισκέφθηκε όσα μπορούσε, όπως φάνηκε και στις εικόνες που μεταφέρθηκαν. Εντός του σπιτιού του πατρικού της θείας μου υπάρχουν σοβαρές ζημιές, η στάθμη του νερού ανέβηκε αρκετά και έχει πιάσει μούχλα λόγω των πλημμυρών».

Ακόμη, ο βουλευτής Μαγνησίας διαψεύδει φήμες που αναφέρουν ότι στο σπίτι της θείας του ήταν αυτό που ο Στέφανος Κασσελάκης… έπιασε το φτυάρι και ξεκίνησε να καθαρίζει λάσπες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα