Διαρροή-σοκ με τους πίνακες των διαιτητών της νέας περιόδου από την ΕΠΟ

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι διέρρευσαν σε συγκεκριμένους παράγοντες ΠΑΕ τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στη Super League 1 της νέας περιόδου!

Οι εν λόγω παράγοντες, μάλιστα, όταν ενημερώθηκαν για τις «σφυρίχτρες» που θα δώσουν το «παρών» και τη νέα σεζόν στους πίνακες της πρώτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, επικοινώνησαν με αυτούς που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός πινάκων για να τους ενημερώσουν ότι παρέμειναν.

Αυτό ενέτεινε τη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προς τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, με τις δύο ομάδες να επιμένουν στην απομάκρυνσή του παρά τις αντιρρήσεις της FIFA.

Μάλιστα, η εφημερίδα φιλοξενεί και δήλωση παράγοντα της Super League 1 που αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο που έχει επιβάλει η FIFA στην ΚΕΔ, δηλαδή η σύνθεσή της να αποτελείται από ξένους διαιτητοπαράγοντες. Το πρόβλημα το έχουμε με τον Περέιρα. Πρέπει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΔ. Ας φέρουν τον Κολίνα ή ας αναβαθμίσουν τον Μαρίν. Ο Περέιρα δεν μπορεί να συνεχίσει με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

Διαβάστε επίσης