Δίδυμο φωτιά Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς

Στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Λιθουανία, Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς απέδειξαν, πως η ταυτόχρονη παρουσία τους στην ενδεκάδα δίνει ακόμη μεγαλύτερη επιθετική πνοή στην ομάδα τους, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή τους, Μλάντεν Κριστάιτς, που κρατούσε για καιρό εκτός τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Όπως δήλωσε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, η είσοδος του Πρίγιοβιτς στο παιχνίδι, τον βοήθησε αρκετά, καθώς οι αντίπαλοι είχαν ακόμη περισσότερη δουλειά στην προσπάθεια τους να σταματήσουν τον Σέρβο άσο του Δικεφάλου, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο σε εκείνον διαδρόμους:

«Ήταν ευκολότερο όταν μπήκε ο Πρίγιοβιτς μέσα και για πρώτη φορά δεν ήμουν μόνος με πέντε αντιπάλους. Η είσοδος του Πρίγιοβιτς με βοήθησε πολύ γιατί… τράβηξε πάνω τους αμυντικούς και δημιούργησε χώρους για μένα. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Κάτι ανάλογο υποστήριξε και ο Πρίγιοβιτς, πετώντας με το γάντι την… μπηχτή του στον ομοσπονδιακό τεχνικό: «Ο Μίτροβιτς και εγώ, συνεργαζόμαστε καλά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι δεν υπάρχει ρίσκο ότι αγωνιζόμαστε και οι δύο μαζί. Αν ήταν δική μου απόφαση θα παίζαμε μαζί σε κάθε αγώνα αλλά δεν αποφασίζω εγώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα