Δήμητρα Μαργέτη: «Τώρα ζω την αληθινή κόλαση…»

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη δεκαεφτά ετών, η «σατανίστρια της Παλλήνης» Δήμητρα Μαργέτη, βρέθηκε και πάλι στις δικαστικές αίθουσες. Τριάντα οχτώ ετών σήμερα και μητέρα δύο παιδιών, η Μαργέτη ζει όπως λέει την αληθινή κόλαση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 38χρονη «πρώην σατανίστρια της Παλλήνης» προσέφυγε στο πρωτοδικείο της Αθήνας και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της, για τη διατροφή των παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών. H Μαργέτη παντρεύτηκε έναν υπερεργολάβο οικοδομών και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, ωστόσο, έπειτα από αρκετά προβλήματα ο γάμος έχει ουσιαστικά τελειώσει και το πρώην ζευγάρι είναι στα δικαστήρια.

«Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Επί δέκα χρόνια δεν με άφηνε να δουλέψω. Δεν με άφησε να πάρω ούτε το Lower», εξομολογείται η ίδια στην Espresso και συνεχίζει: «Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως. Εγώ και τα παιδιά μου ζούμε με 300 ευρώ». Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα, εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι. «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό», ανέφερε στο δικαστήριο η Δήμητρα Μαργέτη και προσέθεσε πως «ζούμε με ελεημοσύνη».

Από την πλευρά του, ο σύζυγος της 38χρονος ανέφερε στο δικαστήριο πως «παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα» και προσέθεσε πως «μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;». Ωστόσο, ο αδερφός του, προσπαθώντας να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα Μαργέτη: «Άμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτά;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα