Δωράκι του Αλαφούζου στον Τούρκο Survivor ο Εμμανουηλίδης

Οι φίλοι είναι για να λύνουν προβλήματα ο ένας στον άλλον. Και στις μπίζνες βέβαια. Όπως έγινε με τον Αλαφούζο και τον Τούρκο επιχειρηματία Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Γιαννάκης του έδωσε τον Δημητράκη τον Εμαννουηλίδη. Σαν ένα δωράκι, δηλαδή. Και δεν είναι κακό.

Ιδιοκτήτης της Φορτούνα Σιτάρντ της ολλανδικής είναι ο Ιλιτζαλί. Ματσό και έξυπνος. Αυτές οι παπαριές με τα Survivor δικές του είναι. Το τίποτα το βάφτισε ψυχαγωγία ο Τούρκος.

Ο Εμμανουηλίδης ήθελε να φύγει. Μάλιστα. Και ω, του θάματος, δεν βρέθηκε καμία άλλη ομάδα να πάει και πήγε την Φορτούνα. Και γράφει το Αλαφουζοτεχνείο, ότι δεν μεσολάβησε κανένας Ιλιτζαλί για να πάει στην Φορτούνα ο Δημητράκης.

Δηλαδή, ο Αλαφούζος με τον Τούρκο είναι συνεργάτες και ο δανεισμός του παίκτη στην Φορτούνα έγινε χωρίς να πέσει ούτε ένα τηλέφωνο. Δεν τα είπανε μεταξύ τους. Είναι από τις ειδήσεις που τις διαβάζεις και λες, πάμε παρακάτω, καταλάβαμε τι έγινε.

Και ρωτάω τώρα εγώ: ήταν τίποτα κακό να τα συμφώνησαν Ιλιτζαλί και Αλαφούζος για τον Εμμανουηλίδη; Έκαναν τίποτα παράνομο; Μια κανονική μεταγραφή έγινε. Με ρήτρα κλπ. Που είναι το περίεργο, δηλαδή.

Καλά έκανε κι έφυγε ο Εμμανουηλίδης. Και πέντε γκολ σε κάθε αγώνα να έβαζε, πάγκο θα έτρωγε από τους αναμορφωτές Ντρεοσί και Μπόλονι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα