Η γκάφα και η δικαιοσύνη του Μαρτίνς με Πέπε, Εμβιλά

Ο Πέπε την έκανε για τον Παναιτωλικό της Πορτογαλίας, την Φαμαλικάο, που παλεύει να σωθεί. Είναι η μεγαλύτερη αποτυχία του Πέδρο Μαρτίνς, στα χρόνια του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 3.5 μιλιόνια στην Γκιμαράες γα να τον αποκτήσει. Τζάμπα λεφτά. Αν είναι και πεταμένα λεφτά, θα δείξει, πως θα πάει στην Φαμαλικάο.

Πρέπει εδώ, ωστόσο, να τα λέμε όλα. Ο Μαρτίνς πήρε τον Πέπε, αυτός ο ίδιος. Ούτε ο Καρεμπέ τον έφερε, ούτε ο Μοντεστό. Κι αντί να τον σιγοντάρει, να του συμπεριφέρεται σαν χαϊδεμένο παιδί, τον πέταξε στον πάγκο, γιατί, στο μεταξύ είχε έρθει κι ο Εμβιλά.

Ο Μαρτίνς δεν είχε κανέναν ενδοιασμό. Δικό του παιδί ο Πέπε, αλλά ο Εμβιλά είναι κλάση κι έπρεπε αυτός να παίζει. Τελεία και παύλα. Ο Μαρτίνς δεν έβαλε σε ρίσκο την κατάσταση, επειδή ανάγκασε το Μαρινάκη να ξηλωθεί χοντρά για τον Πέπε.

Μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε ο Μαρτίνς με τον Πέπε. Πάγκο, κύριε, γιατί ο Εμβιλά είναι καλύτερος. Και δεν έχει σημασία που τον έφερε ο Καρεμπέ κι ο Μοντεστό. Το καλό του Ολυμπιακού είναι να παίζει ο Γιάν και χαίρετε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα