Δούκας: “Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά με τον Ολυμπιακό” – Καραπαπάς: “Ποιος είναι ο Δούκας ρε παιδιά;”

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με αντιμαχίες μεταξύ των ανθρώπων των δυο ομάδων.

Μετά από τις ανακοινώσεις ήρθαν και οι δηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΟΚ. Λ.Δούκας είπε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Δεν έχουμε άλλο τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε. Αν θέλεις να μιλήσεις σοβαρά με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει σοβαρός τρόπος. Μόνο ο χιουμοριστικός είναι ο ενδεδειγμένος. Ο Ολυμπιακός έχει φοβικό σύνδρομο με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Και στην Τούμπα αλλά όπως πάει η ιστορία και στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Το μόνο που αλλάζει είναι το σενάριο και οι αφορμές.

Αν κάνει κανείς μία αναδρομή στην επικοινωνιακή τακτική του Ολυμπιακού, πριν και μετά τους αγώνες, καταλαβαίνει εύκολα πως είναι κάτι επαναλαμβανόμενο. Αυτή είναι η τακτική του. Και μιας ο Κρούζλιακ συνδέθηκε με ένα ματς του Ολυμπιακού στο Κίεβο, να τους παραπέμψω στους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Μετά από κάθε αγώνα, χωρίς εξαίρεση, τους έφταιγε ο διαιτητής. Απλά, επειδή στην Ευρώπη δεν τον παίρνει να εκφράζεται με τέτοια χυδαιότητα, λειτουργεί με περισσότερη εσωστρέφεια».

Η δήλωσή του προκάλεσε την αντίδραση του Κ.Καραπαπά.

Βγήκε στα social media και ρώτησε ευθέως «ποιος είναι αυτός ο Δούκας; Μήπως αυτός που λέγεται Θέμης Καστρινός; Ή μήπως είναι ένας Δούκας που επί διοίκησης Ζαγοράκη τον είχαν μουρλάνει στη φάπα οι ίδιοι οι Παοκτζήδες, για τις ηλιθιότητες που έλεγε;»

Πρόσθεσε δε, ότι έχει κάτι που αρχίζει από «Φ» για τον Δούκα: «Φιέστα στην Τούμπα». Δείτε:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα