Δύο ξένοι στην ίδια διοίκηση

Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στον Ευάγγελο Γραμμένο και τον Περικλή Λασκαράκη, όπως προκύπτει και από τη λεκτική αντιπαράθεση που είχαν πριν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Η αντίδραση του ταμία της ΕΠΟ όταν άκουσε τον πρόεδρο να ζητάει τη συμβουλή του Μηνά Λυσάνδρου αποτέλεσε απλά την κορυφή του παγόβουνου.

Ο Βολιώτης παράγοντας έχει αντιληφθεί ότι, από τη Γενική Συνέλευση κι έπειτα, ο Γραμμένος συμπεριφέρεται λες και παίζει μπάλα μόνος του. Σαν να είναι αυτός και κανένας άλλος στο ποδοσφαιρικό σκηνικό της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αισθάνεται παντοδύναμος. Η UEFA και η FIFA του ενέκριναν όσα ζήτησε και οι Ενώσεις υπερψήφισαν τον απολογισμό του. Δικαιολογημένα αισθάνεται ισχυρός.

Με τον Λασκαράκη, όμως, υπάρχει και παρασκήνιο. Λένε στο πάρκο Γουδή ότι ο Γραμμένος δεν έχει χωνέψει όσα είπε ο ταμίας της ΕΠΟ στη ΓΣ περί μαύρων χρημάτων, ενώ του χρεώνει επίσης και τις όποιες καθυστερήσεις υπήρξαν στη σύνταξη των νέων κανονισμών.

Και προφανώς στράφηκε επιδεικτικά στον Λυσάνδρου για να στείλει το μήνυμα στον Λασκαράκη, ο οποίος ενοχλήθηκε και το έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο.

Διαβάστε επίσης