Μεγάλη πόρτα χτύπησαν στον Πειραιά: E-mail Ολυμπιακού στην Μπόκα Τζούνιορς, “πόσο κάνει ο Παβόν”;

Αυτή είναι μεγάλη πόρτα που χτύπησε ο Ολυμπιακός. Ο εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, μόλις στα 25 του χρόνια, παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς, είναι υποψήφιος για την φανέ΄λα του Ολυμπιακού!

. Βασικός στο μουντιάλ του 2018 με τη χώρα του. Και με προσόντα που δείχνουν ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ποδοσφαιρική ελίτ. Κι όμως, ο Ολυμπιακός όχι μόνο ασχολείται με την περίπτωσή του, αλλά κινείται με τρόπο επιθετικό, με σκοπό να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα απόκτησής του!

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός προχωράει τη μεταγραφή του Παβόν. Προχωράει τις επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς, για να μπορέσει να κάνει δικό του τον παίκτη. Επαφές που μόνο εύκολες και απλές δεν είναι με την ομάδα του Μπουένος Αϊρες. Και για αυτόν τον λόγο ακολουθείται κατά γράμμα η διαδικασία που πρέπει, ώστε να υπάρξουν άμεσα απαντήσεις και εξελίξεις.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έστειλε e-mail στην Μπόκα Τζούνιορς, τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, εκφράζοντας το επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παβόν και ζητώντας από την αργεντίνικη ομάδα να αναφέρει τις απαιτήσεις της, αλλά και να ξεκινήσει άμεσα η διαπραγμάτευση για  το μέλλον του διεθνούς εξτρέμ.

Γιατί το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός; Διότι η Μπόκα είναι «δύσκολη» στην υπόθεση του Παβόν. Λόγω της πολεμικής ατμόσφαιρας που υπάρχει με τον παίκτη, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022, όλα γίνονται με καθυστέρηση. Και με… νάζια. Για αυτό οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να παρακάμψουν κάθε τέτοιο εμπόδιο και να πιέσουν για να ανοίξει επίσημα η συζήτηση για τη μεταγραφή του Παβόν. Διότι, επαναλαμβάνουμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα δανεισμού, αλλά κανονικής μεταγραφής.

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει το ΟΚ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Παβόν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδος. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει φροντίσει ο πανίσχυρος ατζέντης του, Φερνάντο Ιντάλγκο. Ο οποίος επίσης θέλει να φέρει τον Παβόν στον Πειραιά, καθώς θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και… συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους και για μελλοντικά deals. Και αυτό είναι ίσως η πιο σημαντική συμμαχία που έχουν στα χέρια τους οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στην υπόθεση του Παβόν και εφόσον η Μπόκα αρχίσει να απαντά και καθίσει στο τραπέζι, υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει. Και ο Παβόν να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Μια διαπραγμάτευση που μόνο απλή δεν είναι. Ούτε φθηνή. Καθώς θα πρέπει να δοθούν και αρκετά χρήματα, αλλά πιθανότατα και κάποιο ποσοστό. Επί της ουσίας, θα είναι μια μεταγραφή κοντά στο κόστος του Ντάνιελ Ποντένσε, είτε με ανάλογο δυνητικό κέρδος είτε με ακόμη μεγαλύτερο. Καθώς πρόκειται για παίκτη κορυφαίου επιπέδου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα