Έχει μαλώσει ο Κούγιας (με τη δικηγορική δεοντολογία)

ΘΕΜΑ

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι μεταξύ των κατηγορουμένων στη δίκη για το σκάνδαλο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ για την περίοδο 2004-2006.

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την άποψη ότι το βούλευμα (κόλαφος) για τον Βασιλομπίλαρο, πλέον, δεν ισχύει. Και αυτό, όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, έγινε από τη στιγμή που άρχισε η ακροαματική διαδικασία και ο Β. Γκαγκάτσης έκατσε στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με τη νομική βασιμότητα της τοποθέτησης του Αλέξη, δεν μπορεί να του αρνηθεί το δικαίωμα να εκφράζει άποψη.

Άλλωστε και να το έκανε, μην κοροϊδευόμαστε, δεν θα είχε αποτέλεσμα. Αφού ο «είμαι 1.68» παράγοντας είναι εθισμένος στις δηλώσεις. Παθαίνει στερητικό σύνδρομο αν περάσουν κάποιες ώρες και δεν μιλήσει σε κάποιο ή κάποια ΜΜΕ. Γι’ αυτό μιλάει επί παντός του επιστητού.

Αλλού βρίσκεται η ουσία. Σε μια… λεπτομέρεια που του διέφυγε, κατά την τοποθέτησή του. Ο Αλέξης «ξέχασε» να μας πει ότι στην υπόθεση αυτή είναι συνήγορος του κατηγορούμενου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα