Έχυσε την καρδάρα της συναίνεσης και συμφωνεί με τους υβριστές της Ελλάδας ο Φίλης

Ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τις αστήρικτες κατηγορίες της Ιngeborg Beugel ότι η Ελλάδα κάνει pushbacks μεταναστών στο Αιγαίο και ότι η κυβέρνηση ψεύδεται

Όσο καλή εντύπωση προκάλεσε η συμπόρευση του Νίκου Φίλη με την Ντόρα Μπακογιάννη –όχι μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας αλλά και σε επίπεδο ευρύτερης κοινής δράσης– για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού του πληθυσμού και με την τρίτη δόση, άλλο τόσο ξένισε η κομματική επιθετικότητα που έβγαλε ο πρώην υπουργός Παιδείας τού ΣΥΡΙΖΑ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό με την Ολλανδέζα δημοσιογράφο που αποκάλεσε δημοσίως «ψεύτη» μέσα στο Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεκάθαρα και χωρίς καν να εξεγερθεί το εθνικό αντανακλαστικό ότι υβρίζεται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τις αστήρικτες κατηγορίες της Ιngeborg Beugel ότι η Ελλάδα κάνει pushbacks μεταναστών στο Αιγαίο και ότι η κυβέρνηση ψεύδεται. Το χειρότερο όλων; Ότι η Κουμουνδούρου (σ.σ. η Ολλανδέζα δημοσιογράφος έδωσε ήδη συνέντευξη στον κομματικό ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ») αναπαράγει επί της ουσίας την τουρκική προπαγάνδα περί απάνθρωπων Ελλήνων που πνίγουν απελπισμένους ανθρώπους στα νερά του Αιγαίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα