Δύσκολες στιγμές στην Κεντρική Επιτροπή: Η φωτο Τζανακόπουλου, έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Το έντονο στιγμιότυπο με τη σύντροφό του, Έφη Αχτσιόγλου, η οργή του Νίκου Φίλη και το απίστευτο κολάζ του Παύλου Πολάκη

Δύσκολες ώρες πέρασαν χθες τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, μετά την εμπρηστική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, αφού επέμεινε στη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος για τις διαγραφές και πέταξε το γάντι στους διαφωνούντες, με πρωτοφανείς επιθετικούς χαρακτηρισμούς.

Η αδιαλλαξία Κασσελάκη για διαγραφές διαφωνούντων ανάγκασε τις ομάδες Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα και Τσακαλώτου να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καταγγέλλοντας τη διαδικασία. Οι τρεις τους, αλλά και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχαν ζητήσει να γίνει η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα άμεσα και όχι στο τέλος της συνεδρίασης, ενώ ο κ. Τεμπονέρας μίλησε σε υψηλούς τόνους. Μάλιστα, ζήτησαν να αποσυρθεί η πρόταση για δημοψήφισμα ή αλλιώς να προταχθεί συζήτηση για το θέμα με απόφαση, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον κ. Κασσελάκη. 

Στη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιτέθηκε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς στην εσωκομματική αντιπολίτευση, την οποία αποκάλεσε σε κάποια αποστροφή της ομιλίας του «Αριστερά του Πουμαρό» και «Πέμπτη Φάλαγγα της ΝΔ», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από μερίδα στελεχών στην Κεντρική Επιτροπή. Ορισμένοι φώναζαν «αίσχος» κατά τη διάρκεια της ομιλίας Κασσελάκη, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να στέκεται όρθιος στην αίθουσα κρατώντας το κεφάλι του.

Σε άλλο στιγμιότυπο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φαίνεται να συνομιλεί, με ένταση, με την σύντροφό του Έφη Αχτσιόγλου, λίγο πριν η εσωκομματική αντιπολίτευση αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αφού απεικόνιζαν την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν οι διαφωνούντες απέναντι στον αδιάλλακτο Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έδωσε διορία μιας εβδομάδας στα κομματικά όργανα να αποφασίσουν τις διαγραφές των τεσσάρων στελεχών.

Εκτενώς σχολιάστηκαν στα social media και οι φωτογραφίες του Νίκου Φίλη, ενός εκ των τεσσάρων στελεχών προς διαγραφή από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος φώναζε, με ένταση, προς την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην συνεδρίαση.

 

Oρισμένες από αυτές τις φωτογραφίες χρησιμοποίησε και ο Παύλος Πολάκης, σε ένα απίστευτο κολάζ που ανήρτησε, προκειμένου να δείξει την επικράτηση των «προεδρικών» έναντι των διαφωνούντων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα