Κασσελάκης: «Δεν κάνουμε κρουαζιέρα» – Τι είπε με τον Αποστολάκη από την Αστυπάλαια

«Ας μας πουν πόσες μέρες θα έκανε κάποιος αυτή την περιοδεία με συμβατικά μέσα» είπε

Για την απόφασή του να απομακρύνει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε από την Αστυπάλαια σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Και καλά έκανα! Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα (Δημήτρη Κυριαζίδη) που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα μου. Μιλάει με ρατσιστικό λόγο, προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει. Είναι αντιφατικό το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Έχει γίνει μια συλλογή υποψηφίων, μερικοί είναι αξιόλογοι, που τους ενώνει η εξουσία. Έχει μέσα ακροδεξιά στοιχεία» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας στο πλάι του τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Αναφερόμενος σε σχόλια που κάνουν λόγο για «κρουαζιέρα στα νησιά» την οποία κάνει αυτές τις ημέρες, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Ευχαριστώ τις τοπικές κοινωνίες, μας έχουν συμπεριφερεθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά και σε πολλά μέρη που είναι ορεινά, μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια. Πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας. Θα υπάρχουν και στιγμές που είναι άβολες, δεν πειράζει. Μας λένε πως κάνουμε κρουαζιέρα, αλλά μόνο κρουαζιέρα δεν κάνουμε. Ας μας πουν πόσες μέρες θα έκανε κάποιος αυτή την περιοδεία με συμβατικά μέσα. Αυτό που κάνουμε εμείς σε 10 μέρες, θα το έκαναν σε 40 μέρες με συμβατικά μέσα».

Για τις ειρωνείες Ανδρουλάκη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Κασσελάκης για τη βάφτισή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «ούτε καν ασχολήθηκα».

Σχολιάζοντας την κακή σύνδεση που υπήρχε στην επικοινωνία με το στούντιο του ΑΝΤ1 στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Κασσελάκης ανέφερε πως «δεν έχουμε το κατάλληλο 5G σε όλη τη χώρα, δεν έχουν γίνει επενδύσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα