ΕΔΕ μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού, Νίκου Πολυδερόπουλου, για τον θάνατο του αδελφού του

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ζήτησε από την διοίκηση του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» να διερευνήσει σε βάθος τη διαχείριση του περιστατικού.

Την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης έδωσε χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο κ. Καρβέλης αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον αδερφό του 28χρονου, τον ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο, ζήτησε από την διοίκηση του Νοσοκομείου να διερευνήσει σε βάθος τη διαχείριση του περιστατικού.

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του Νίκου Πολυδερόπουλου πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο αδερφός του είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, λόγω ενός πονόλαιμου που τον ταλαιπωρούσε.

«Το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι, να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο κι ο γιατρός του είπε “δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις”. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο κι έπεσε. Από τότε τελείωσαν όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κλπ, τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα μου».

Τέλος, τόνισε: «Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά, ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα. Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα