«Έγκλημα» ο Τζαβέλας με την κίτρινη, πήρε στο λαιμό του τον Φαν’ τ Σιπ εν όψει Σουηδίας

Ο Τζαβέλας το παραξήλωσε με την εθνική Ελλάδας στο ματς με την εθνική Γεωργίας. Πάει και παίρνει κίτρινη κάρτα και στερεί την παρουσία του στο κρίσιμο ματς με την εθνική Σουηδίας. Το παλικάρι είναι αλλού. Δεν είναι να πεις ότι την πήρε για να γλιτώσει κανέναν γκολ η εθνική. Για τσαμπουκά την πήρε την κίτρινη.

Και καλά, δηλαδή, δεν υπάρχει άλλο τσαμπούκι στην ομάδα και το’ παιξε μαγκιά στην Γεωργία. Έξις Δευτέρα φύσις; Δεν θα το έλεγα. Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ούτε καλησπέρα δεν είναι στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Γιατί είχε μία κερκίδα να τον αποδοκιμάζει, όταν έπαιρνε την μπάλα.

Έτσι είναι. Εκεί που τον παίρνει, τα κάνει αυτά ο Γιωργάκης. Ο Ολλανδός δεν έπρεπε να τον είχε συμβουλεύσει ν’ αφήσει κατά μέρος τους ψευτοτσαμπουλάδες;

Αλλού είναι το θέμα. Και τώρα που τραυματίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, πώς θα την διατηρήσει την συνταγή με τους τρείς στην άμυνα; Θα βάλει το νεαρό Πούγγουρα του Παναθηναϊκού; Σ’ ένα ματς που θα πετάει φωτιές; Το παλικάρι πρώτη φορά θα την μυρίσει την φανέλα της εθνικής. Δεν έχει ξαναπαίξει. Γι αυτό σου λέω ότι εγκλιμάτισε ο Τζαβέλας που πήρε κίτρινη.

Μπορεί να παίξει με αριστερό στόπερ τον Γιαννούλη; Μπορεί να βάλει εκεί τον Σταφυλίδη; Κανένας τους δεν είναι στόπερ.

 

 

;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα