«Εγώ έβαλα τον Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού κι έφυγαν»

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, καθώς η κατάθεση του ανθρώπου που επιβίβασε στο μοιραίο αυτοκίνητο τον γνωστό τραγουδιστή οδηγεί σε πλήρη ανατροπή των έως τώρα δεδομένων.

Σύμφωνα με κατάθεση που έδωσε 50χρονος σερβιτόρος, ο Παντελής Παντελίδης καθόταν το μοιραίο πρωινό, στη θέση του συνοδηγού, καθώς ο ίδιος τον επιβίβασε σε αυτήν, μια και ο αείμνηστος τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να οδηγήσει!!

Η κατάθεση δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2020, από τον 50χρονο ο οποίος ήταν σερβιτόρος στο σπίτι της Γλυφάδας όπου πέρασε την τελευταία νύχτα ο Παντελής Παντελίδης και φεύγοντας βγήκε τραγικό θάνατο στο Ελληνικό, λίγο πριν βγει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στην κατάθεση που έδωσε ο 50χρονος σερβιτόρος αναφέρει:

«Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση του να καταθέσει, είπε ότι:

«Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Την ίδια ώρα, η πλευρά της νεαρής Φρόσως Κυριάκου αναμένεται μέχρι την Τρίτη το πρωί να καταθέσει στην Εισαγγελία υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα αντικρούει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα δίνει τη δική της εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Στη συνέχεια οι δύο πλευρές θα αναμένουν να δουν αν η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα