Ειδική συνθήκη και κίνηση τακτικής

Παρασκήνια: TOP SECRET

 Με το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού στο φινάλε της σχετικής περιόδου αποδείχτηκε ένα πράγμα. Ότι ήταν κίνηση τακτικής από την πλευρά της ΠΑΕ και του προπονητή να χαμηλώσουν τους τόνους την περασμένη βδομάδα και να στέκονται στην πληρότητα και την αξία του υπάρχοντος υλικού στην ομάδα.

Κίνηση τακτικής από αυτές που συνηθίζονται και είναι αποδεκτές από κάθε ομάδα γιατί υπήρχε ειδική συνθήκη: Ποια ήταν αυτή; Η καθοριστική ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

Ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε με τίποτα να χάσει την ευκαιρία της πρόκρισης στα γκρουπ του Champions League και παράλληλα προερχόταν από το εντυπωσιακό 4-0 στο Φάληρο, που πράγματι αποδείκνυε, μαζί με τα προηγούμενα αποτελέσματα, τη μεγάλη ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.

Πώς να καθίσουν Μαρτίνς και διοίκηση να λένε για τον έναν και τον άλλο στόχο πριν από τη ρεβάνς; Μπορεί να δημιουργούσαν αποπροσανατολισμό.

Έβαλαν προσωρινά, λοιπόν, σε δεύτερη μοίρα τα μεταγραφικά και τα… ξαναφούντωσαν όταν πια εξασφαλίστηκε η πρόκριση. Κι έτσι ελέγχθηκαν και οι όποιες αντιδράσεις μπορούσαν να υπάρξουν…

Διαβάστε επίσης