Εικόνες ντροπής με την Φραπάρ στο Πανθεσσαλικό

Επίθεση φαίνεται πως δέχθηκε η Στεφανί Φραπάρ, διαιτητής του Παναθηναϊκός – Άρης, κατά την είσοδό της στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού.

Στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο έξελίχθηκαν σκηνές ντροπής.

Με τη λήξη του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ο διοικητικός ηγέτης του Αρη, Θ. Καρυπίδης, έφυγε από τα επίσημα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να…. κυνηγάει τη Γαλλίδα Στ. Φραπάρ που σφύριξε τον αγώνα.

Την ίδια ώρα και ποδοσφαιριστές του Άρη κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς την Γαλλίδα, ωστόσο υπήρξε αστυνομική δύναμη και τελικά η Φραπάρ πήγε συνοδεία αστυνομικών στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι η Γαλλίδα (η οποία δεν βγήκε ούτε καν για να πάρει τα μετάλλια) δέχτηκε επίθεση και στ΄αποδυτήρια σύμφωνα με κάποιες καταγγελίες που έχουν γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Τα όσα έγιναν μετά την λήξη του τελικού αποτελούν μια ακόμη μαύρη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσουν την UEFA καθώς η Γαλλίδα διαιτητής δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η επίθεση των ανθρώπων του Άρη σε βάρος της δεν έχει προηγούμενο καθώς η ίδια στις φωτογραφίες, αλλά και στα βίντεο που κυκλοφορούν δείχνει τρομοκρατημένη από όσα εξελίχθηκαν μπροστά της!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα